torsdag 24. april 2014

On the Freeway!


Da er vi på vei mot outbacken, Montana og Yellowstone. Her går det unna!
Flyturen gikk overraskende greit. Vi ankom Tacoma AirPort, Seattle, ca 45 minutter etter at vi dro fra Island. Det kan man jo bli litt forrvirret av, men vi har klart å fortrenge jetlagen hittil. Har ikke tid til slikt..

Bilen vi fikk var en knallrød Jetta. Ikke cabriolet, men vi er fornøyde. CD-spiller, GPS og cruise control var det vi ønsket oss, og det vi fikk:)

Jeg må vente med å kjøre, siden lappen min forsvant før vi dro. Nytt førerkort er imidlertid bestilt og kommer vel når det meste av langkjøringen er overstått, hehe. Kjipt for Eva, som må ta støyten, men hun har jo tross alt vært yrkessjåfør (en sommer i postvesenet, om noen lurte). Jeg, som kjører et par ganger i året og stort sett i Åleby, gleder meg selvsagt til rushtrafikken i LA...

Nå passerte vi akkurat et skiannlegg i et indianerreservat. Jeg bare nevner det...

Hotellet i Seattle var storartet. Gratis leie av gule surferbikes, var en del av hotellets service. Nice:)



Vi fulgte tips fra Erin ( Evas venninne som bor i Seattle) og tok turen til  Capitol Hill,  en kul bydel litt oppi høyden. Resultat: kjøp av knallrød vintagekjole. Eva fant seg også et par kjoler, blant annet en som er som tatt fra the Great Gatsby. " Le Frock", på west Pine St, kan med andre ord anbefales;)

Vi fikk også med oss Pike place Market, der Starbucks åpnet sin første sjappe i sin tid, en tur opp i Space Needle og til og med Nirvana-nostalgi på EMP museum "Bringing punk to the masses".






Erin og mannen, Dan, møtte oss etter jobb og vi endte opp med både coctails og treretters på Serious Pie i Westlake St. Pizza er ikke bare pizza og pai er definitivt ikke bare pai...mmmmmm:)  Seattle og omegn er helt klart verdig en hel ferie i seg selv, men denne gangen må vi nøye oss med et glimt.  Vi bestemte oss for å dra videre mot Rocky Mountains allerede i dag, vel og merke etter en fire timers jakt etter fjellutsyr, i Eva's Mekka: REI.

Sitat, Barista på Capitol Hill: So what are you going to see in Seattle?

Sitat, Eva: REI?



Nå er vi som sagt cruising down the highway, looking for adventure. Skyene på himmelen er i ferd med å lette. Vi har kjørt gjennom en lys regnbue, sett opptil flere ørner og det er 179 miles til Spokane. Roadtripen er igang!!!

Hvis dere lurer:

Er det pålagt med sykkelhjelm i Seattle?  Ja, så det er godt de var så kledelige å matchet syklene
Hvor går veien videre?  Yellowstone!
Hvor skal vi overnatte?   Spokane? Coer d'Alene, eller kommer vi oss kanskje helt til Montana?

Fortsettelse følger....

Norunn :-)

4 kommentarer:

  1. Artig å følge dere! Så mye dere allerede har opplevd! tenk .. og... endelig får vi " Amerikabrev igjen" og med noe så elegante vendinger! ( de gamle var noe tregere..!! )
    Jeg bare venter på det neste!! Forsendelsen kom idag. Selv om de lover 3 dager er det vel lurt å skrive opp en dato litt lenger unna.. Dumt å bli igjen for å vente på en pakke? Nå er det snart helg her, og det jobbes kun med slike forsendelser mandag til fredag.d.v.s. mandag 28.blir den sendt. Rfb

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra! Jeg regner med at det passer akkurat med at vi kommer til slektningene til Eva i Sacramento, så da kan det jo sendes dit. Du får adressen på sms:)

      Slett
  2. Juhuuu :) Det er så utrolig gøy å følge reisebloggen!! Ønska dokke en fantastisk fin tur videre, gleda me til å lese mer! Klemmer i fleng fra Janne :)

    SvarSlett
  3. Takk for det og håper du har det fint i Oslo:-)

    SvarSlett